Το παιχνίδι στην “ Elevation Mega Fire Blaze Roulette ” δεν κρύβει μόνο διασκέδαση, αλλά και απίθανο δώρο €18.000 σε μετρητά συνολικά!

Παίζεις κάθε μέρα, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, από τις 20:00 μέχρι τις 02:00 (της επόμενης) στην “Elevation Mega Fire Blaze Roulette”, για να διεκδικήσεις μερίδιο από €600 σε μετρητά, που χαρίζουν οι 6 τυχεροί γύροι.

Σύνδεση

Όροι και Προϋποθέσεις

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Entain Operations Limited, που εδρεύει στο Γιβραλτάρ με αριθμό άδειας 112454 με διεύθυνση Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue στο Γιβραλτάρ σε συνεργασία με την Playtech plc, η οποία εδρεύει στο Isle of Man, Ground Floor, οδός George’s Court, Upper Church Street, στο Douglas, Τ.Κ IM1 1EE.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 18/11/2022 στις 20:00 έως και τη Δευτέρα 19/12/2022 στις 01:59 ώρα Ελλάδας.
 2. Η προσφορά αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Με τη συμμετοχή σε αυτή την προσφορά, ο παίκτης αποδέχεται τους παρόντες Ειδικούς Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς, καθώς και τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.
 4. Οι παίκτες θα πρέπει:
  • Να είναι άνω των 21 ετών.
  • Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  • Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  • Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  • Ο Παίκτης θα βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του στη VistaBet.gr κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

  (ο "Έγκυρος Παίκτης").

Μηχανισμός

 1. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, έξι (6) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των €100 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον €1 στο Live τραπέζι της Elevation Mega Fire Blaze Roulette.
 2. Όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
 3. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Το συνολικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στα δέκα οκτώ χιλιάδες ευρώ (€18.000).
  • Ο παίκτης θα πρέπει να ποντάρει στο Live τραπέζι της Elevation Mega Fire Blaze Roulette κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου (από τις 20:00 έως τις 01:59 της επόμενης).
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά τουλάχιστον €1 στο Live τραπέζι της Elevation Mega Fire Blaze Roulette για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο €100, το οποίο μοιράζεται ισόποσα στους παίκτες.
  • Κάθε παίκτης δικαιούται καθημερινά χρηματικό ποσό μέχρι και διακόσια ευρώ (€200).
  • Στον Bonus γύρο μόνο μία από όλες τις θέσεις πονταρίσματος επιλέγεται τυχαία από το σύστημα και φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
 4. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 5. Οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα μετά τον Bonus γύρο. Τα έπαθλα θα πιστώνονται εντός 72 ωρών από την λήξη του Bonus γύρου.
 6. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε Ευρώ (€). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 7. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.