Ολυμπιακός και Άρης ψάχνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Κύπελλο και σου χαρίζουν €10 Free Bet, που θα απογειώσει τη δράση στο live!

Πώς λειτουργεί η προσφορά:

 • Αρχικά, δηλώνεις συμμετοχή.
 • Τοποθετείς ένα μονό στοίχημα, τουλάχιστον €20, πριν την έναρξη του Ολυμπιακός - Άρης.
 • Η απόδοση πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.80.
 • Αυτόματα, θα λάβεις €10 Free Bet, για το live της ίδιας αναμέτρησης.

ΣύνδεσηΠάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Vistabet Limited που εδρεύει Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ένας παίκτης την προσφορά, είναι η δήλωση συμμετοχής.
 2. Η προσφορά ισχύει για τις 18/01/2023 από τις 13:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης (Κύπελλο Ελλάδας), που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα.
 3. Η προσφορά ισχύει μόνο για μονά (singles) στοιχήματα.
 4. Για να διεκδικήσει ο παίκτης την προσφορά πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας €20 στις αγορές της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης (Κύπελλο Ελλάδας).
 5. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί μόνο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, συμμετέχουν στην προσφορά.
 6. Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά, θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις από 1.80 και πάνω.
 7. Τα στοιχήματα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί εντός του χρονικού περιθωρίου της προσφοράς.
 8. Τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με την υπηρεσία Build A Bet, συμμετέχουν στην προσφορά.
 9. Στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις ή Combi+ (επιπλέον αξία) δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 10. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν τη δήλωση συμμετοχής, δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 11. Κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα.
 12. Δωρεάν στοιχήματα, Odds Boost Tokens, Back Up Tokens και χρήματα προερχόμενα από Bonus δε συμμετέχουν στην προσφορά.
 13. Το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετηθεί και θα πληροί τους παραπάνω όρους δεν θα μπορεί να δεχθεί “Επεξεργασία στοιχήματος” (Edit my bet) ή να γίνει Cash Out.
 14. Αν ο παίκτης τοποθετήσει ένα στοίχημα, το οποίο πληροί τους παραπάνω όρους, θα λάβει ένα Free Bet αξίας €10, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε live αγορές της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης (Κύπελλο Ελλάδας).
 15. Κάθε παίκτης δικαιούται συνολικά ένα Free Bet κατά τη διάρκεια της προσφοράς.
 16. Το Free Bet θα πιστωθεί αυτόματα μόλις τοποθετηθεί το στοίχημα και θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης (Κύπελλο Ελλάδας).

Όροι και Προϋποθέσεις για τα Free Bets

 1. Το Free Bet θα έχει ισχύ μόνο για τις live αγορές της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης (Κύπελλο Ελλάδας). Ο παίκτης μπορεί να δει περαιτέρω πληροφορίες για το Free Bet στη σελίδα .
 2. Εάν ένας παίκτης έχει παραπάνω από ένα Free Bet, τα Free Bets θα ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο.
 3. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το Free Bet σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.

Γενικά

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 5. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 6. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 7. Ισχύουν όλοι οι .