Μπήκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο ματς του Παγκόσμιου Κυπέλλου που επέλεξες; Κέρδισες €10 Free Bet!

Πώς λειτουργεί η προσφορά:

 • Αρχικά, δηλώνεις συμμετοχή.
 • Στη συνέχεια, τοποθετείς ένα μονό στοίχημα, τουλάχιστον €20, πριν την έναρξη όποιου αγώνα του Μουντιάλ θέλεις.
 • Η ελάχιστη απόδοση πρέπει να είναι 1.80.
 • Αν η αναμέτρηση λήξει με over 3,5 τέρματα, θα λάβεις €10 Free Bet.

Η προσφορά ισχύει για κάθε αγώνα ως το φινάλε της διοργάνωσης.

Σύνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Vistabet Limited που εδρεύει Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ένας παίκτης την προσφορά, είναι η δήλωση συμμετοχής.
 2. Η προσφορά ισχύει από το Σάββατο 03/12/2022 στις 13:00 μέχρι την έναρξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/12/2022.
 3. Για να διεκδικήσει ένας παίκτης την προσφορά πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα στις αγορές των αναμετρήσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 4. Η προσφορά ισχύει για μονά (singles) στοιχήματα ελάχιστης αξίας €20.
 5. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί μόνο πριν την έναρξη (prematch) της αναμέτρησης, συμμετέχουν στην προσφορά.
 6. Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά, θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις από 1.80 και πάνω.
 7. Τα στοιχήματα πρέπει να τοποθετηθούν εντός του χρονικού περιθωρίου της προσφοράς.
 8. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με την υπηρεσία Build A Bet συμμετέχουν στην προσφορά.
 9. Στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις ή Combi+ (επιπλέον αξία) δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 10. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν τη δήλωση συμμετοχής, δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 11. Κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα θεωρούνται έγκυρα.
 12. Δωρεάν στοιχήματα, χρήματα προερχόμενα από Bonus ή στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με την χρήση Odds Boost Tokens και Back Up Tokens δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 13. Τα στοιχήματα που έχουν γίνει Cash Out δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
 14. Αν κάποιο στοίχημα έχει δεχθεί επεξεργασία (Edit my bet) τότε το στοίχημα αυτό θα συμμετέχει στην προσφορά με βάση την τελική επιλογή και αξία του στοιχήματος.
 15. Κάθε παίκτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα στοίχημα που πληροί τα παραπάνω κριτήρια συμμετοχής και αν η αναμέτρηση που τοποθέτησε ο παίκτης το στοίχημα λήξει με τουλάχιστον τέσσερα (4) γκολ συνολικά, θα κερδίσει ένα Free Bet αξίας €10.
 16. Στην προσφορά δεν προσμετράται η διάρκεια της παράτασης σε περίπτωση που η αναμέτρηση οδηγηθεί σε αυτήν. O παίκτης δικαιούται το Free Bet μόνο στην περίπτωση που η αναμέτρηση λήξει με τέσσερα (4) ή παραπάνω γκολ συνολικά κατά την κανονική διάρκεια και όχι αν σημειωθεί γκολ κατά την διάρκεια της παράτασης.
 17. Κάθε παίκτης δικαιούται μέχρι ένα Free Bet για κάθε αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Όροι και Προϋποθέσεις για το Free Bet

 1. Τα Free Bets θα πιστώνονται στον λογαριασμό του παίκτη σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και με τον “Μηχανισμό” της προσφοράς.
 2. Για να διεκδικήσει ο παίκτης το Free Bet, θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό του.
 3. Το Free Bet θα βρίσκεται πάνω από το κουπόνι στοιχήματος και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αθλητικό στοίχημα. Περαιτέρω πληροφορίες για τα Free Bets υπάρχουν στη σελίδα .
 4. Tο Free Bet θα πιστώνεται εντός 24 ωρών από τη λήξη της αναμέτρησης στην οποία τοποθέτησε ο παίκτης το στοίχημα.
 5. Το κάθε Free Bet θα είναι διαθέσιμο για τρεις (3) ημέρες από τη στιγμή που θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίκτη και θα λήγει αν δεν χρησιμοποιηθεί εντός του καθορισμένου χρονικού διαστήματος.
 6. Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα στοίχημα χρησιμοποιώντας το Free Bet και κερδίσει το στοίχημα, τα καθαρά κέρδη από το Free Bet θα πιστωθούν στον λογαριασμό του παίκτη.
 7. Εάν ένας παίκτης έχει παραπάνω από ένα Free Bet, τα Free Bets θα ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο.

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 5. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 6. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 7. Ισχύουν όλοι οι .