Η αγωνιστική δράση κλείνει τη Δευτέρα με ντέρμπι στο Λονδίνο (Τότεναμ – Τσέλσι), αγώνες σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και το ποντάρισμά σου στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της ημέρας, θα σε βγάλει κερδισμένο με €10 Free Bet!

Πώς λειτουργεί η προσφορά:

 • Αρχικά, δηλώνεις συμμετοχή.
 • Στη συνέχεια, φτιάχνεις με τη λειτουργία Build A Bet ένα στοίχημα, ελάχιστης αξίας €25, με τουλάχιστον 3 επιλογές, σε όποια από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Δευτέρας (06/11) επιθυμείς.
 • Η απόδοση του Build A Bet στοιχήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 3.00.
 • Μετά τη διευθέτηση του στοιχήματος, θα λάβεις €10 Free Bet, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του Champions League.
Συνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Vistabet Limited που εδρεύει Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ο παίκτης την προσφορά, είναι η δήλωση συμμετοχής.
 2. Η προσφορά ισχύει για την Δευτέρα 06/11/2023 από τις 12:00 ώρα Ελλάδος μέχρι τις 23:59.
 3. Αν ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν του Στοιχήματος στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.
 4. Η προσφορά ισχύει για στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στην υπηρεσία Build A Bet.
 5. Για να διεκδικήσει ο παίκτης την προσφορά πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα ελάχιστης αξίας €25, μέσω της υπηρεσίας Build A Bet σε οποιαδήποτε από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 06/11/2023.
 6. Το στοίχημα πρέπει να έχει απόδοση από 3.00 και πάνω.
 7. Στην προσφορά συμμετέχουν τα στοιχήματα που έχουν συνδυασμό, με τουλάχιστον 3 επιλογές, σε ένα μονό στοίχημα.
 8. Η υπηρεσία Build Α Bet θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι την έναρξη του αγώνα.
 9. Εάν μια επιλογή από το στοίχημα που έχει τοποθετηθεί μέσω της υπηρεσίας Build Α Bet ακυρωθεί, τότε ακυρώνεται όλο το Build Α Bet και ο παίκτης δε δικαιούται το Free Bet από τη συγκεκριμένη προσφορά.
 10. Η υπηρεσία Build Α Bet δεν προσφέρει τη δυνατότητα Cash Out ή επεξεργασίας (Edit my Bet).
 11. Τα στοιχήματα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί εντός της προωθητικής περιόδου της προσφοράς και να έχουν διευθετηθεί μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης.
 12. Δωρεάν στοιχήματα, Odds Boost Tokens, Back Up Tokens και χρήματα προερχόμενα από Bonus δε συμμετέχουν στην προσφορά.
 13. Κάθε παίκτης που θα τοποθετήσει ένα στοίχημα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, δικαιούται ένα Free Bet αξίας €10.
 14. Το Free Bet θα πιστωθεί αυτόματα μόλις διευθετηθεί το πρώτο έγκυρο στοίχημα που πληροί τα παραπάνω κριτήρια.
 15. Κάθε παίκτης δικαιούται συνολικά ένα Free Bet κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Όροι και Προϋποθέσεις για το Free Bet

 1. Το Free Bet θα έχει ισχύ από την στιγμή που θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίκτη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις αναμετρήσεις του Champions League, που θα διεξαχθούν μέχρι την Τετάρτη 08/11/2023.
 2. Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα στοίχημα χρησιμοποιώντας το Free Bet και κερδίσει το στοίχημα, τα καθαρά κέρδη από το Free Bet θα πιστωθούν στον λογαριασμό του παίκτη. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Free Bet ο παίκτης μπορεί να ελέγξει εδώ.
 3. Εάν ένας παίκτης έχει παραπάνω από ένα Free Bet, τα Free Bets θα ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο.
 4. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το Free Bet σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.

Γενικά

 1. Για να μπορεί να συμμετέχει ένας παίκτης στην προσφορά θα πρέπει να είναι κάτοικος Ελλάδος, άνω των 21 ετών και να έχει ανοικτό παικτικό λογαριασμό στη Vistabet.gr. Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος στην προσφορά.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 5. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 6. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 7. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 8. Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.