Τα κορυφαία παιχνίδια της Play’n GO σε περιμένουν σε ένα διασκεδαστικό τουρνουά, που μοιράζει €7.000 σε μετρητά και ανταμείβει κάθε μέρα τους 20 πρώτους του πίνακα.

Πώς λειτουργεί:

 • Δηλώνεις συμμετοχή μέσα από τα επιλεγμένα παιχνίδια.
 • Ξεκινάς με 100 περιστροφές και η θέση σου εξαρτάται μόνο από τους πολλαπλασιαστές που θα πετύχεις, όχι από το συνολικό ποσό πονταρίσματος.
 • Κάθε φορά που οι περιστροφές τελειώνουν, θα σε περιμένει ένα νέο σετ 100 περιστροφών, με το καλύτερο σκορ σου από όλες συνολικά τις προσπάθειες, να είναι εκείνο που θα μετρήσει στο τέλος.
 • Η προσφορά σε περιμένει έως τις 31/05.
Σύνδεση

Πάροχος της προσφοράς είναι η Entain Operations Limited. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του δικτύου της Entain Operations Limited που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 25/05/2023 στις 00:00, ώρα Ελλάδος, μέχρι και την Τετάρτη 31/05/2023 στις 23:59 και συνολικά θα περιλαμβάνει 7 τουρνουά. ("προωθητική περίοδος").
 2. Τα τουρνουά θα τρέχουν καθημερινά. Το κάθε τουρνουά θα ξεκινάει στις 23:59 και θα λήγει την επόμενη ημέρα στις 23:59, δηλαδή θα διαρκεί 24 ώρες.
 3. Στην περίπτωση που ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν Καζίνο στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.
 4. Η προσφορά αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Εγκυρότητα

 1. Οι παίκτες θα πρέπει:
  • Να είναι άνω των 21 ετών.
  • Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  • Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  • Να είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.

( ένας ''Έγκυρος παίκτης '')

Μηχανισμός
 1. Για να λάβει μέρος στην προσφορά, ένας Έγκυρος Παίκτης (όπως ορίζεται επάνω) θα πρέπει να τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα (όπως ορίζεται στη συνέχεια) κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (όπως ορίζεται επάνω).
 2. Οι Έγκυροι Παίκτες θα πρέπει να προβούν σε πονταρίσματα πραγματικών χρημάτων στα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά(τα "Επιλεγμένα Παιχνίδια") κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (το "Έγκυρο Ποντάρισμα").
 3. Τα πονταρίσματα που τοποθετούνται με χρήση Bonus δεν θα υπολογίζονται στην παρούσα προωθητική ενέργεια.
 4. Το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα είναι €0,60.
 5. Οι Έγκυροι Παίκτες που θα ποντάρουν λιγότερο από το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα μπορούν να λάβουν την προσφορά.
 6. Τα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: Tome of Madness, Rise of Olympus, Legacy of Dead, Pilgrim of Dead, Legion Gold, Legacy of Inca, Captain Glum Pirate Hunter, Highway Legends, Gerards Gambit, Game of Gladiators Uprising.
 7. Εάν ένας Έγκυρος Παίκτης τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα, ο παίκτης αυτός θα κερδίσει πόντους (οι "Προωθητικοί Πόντοι") και θα εισαχθεί σε διαγωνισμό βαθμολογικού πίνακα (το "Leaderboard") με στόχο να κερδίσει ένα από τα έπαθλα (το Έπαθλο) όπως ορίζονται στον παρακάτω πίνακα.
 8. Κατάταξη Έπαθλο
  1 € 350
  2 € 150
  3 € 100
  4 - 5 € 50
  6 - 10 € 30
  11 - 20 € 15

  (Πίνακας Επάθλων)

 9. Οι Έγκυροι Παίκτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους Προωθητικούς Πόντους και θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την λήξη της Προωθητικής Περιόδου θα θεωρούνται έγκυροι ώστε να κερδίσουν έπαθλο.
 10. Οι πόντοι θα καθορίζονται ως εξής:
  1 πόντος για x1 κέρδη
  3 πόντους για x2 κέρδη
  10 πόντους για x5 κέρδη
  25 πόντους για x10 κέρδη
  5 πόντους στις 3 συνεχόμενες ήττες
 11. Οι παίκτες θα έχουν διαθέσιμα 100 παιχνίδια για να μαζέψουν πόντους για το Τουρνουά. Όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα παιχνίδια μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή χωρίς να μηδενιστούν οι προηγούμενοι πόντοι τους. Μόνο αν ένας παίκτης πετύχει καλύτερο σκορ από το προηγούμενο θα διαγραφεί το παλιό και θα κρατηθεί το μέγιστο.
 12. Μόνο τα Προκρινόμενα Πονταρίσματα που τοποθετούνται στα συμμετέχοντα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου θα λαμβάνουν Προωθητικούς Πόντους και θα υπολογίζονται στα πλαίσια του πίνακα κατάταξης.
 13. Κάθε Έγκυρος Παίκτης θα μπορεί να δει τον αριθμό Προωθητικών Πόντων που έχει συγκεντρώσει στον πίνακα κατάταξης ανατρέχοντας στο παιχνίδι.
 14. Τα έπαθλα θα απονέμονται εντός 24 ωρών μετά τη λήξη της προωθητικής περιόδου.
 15. Τα Μετρητά θα απονέμονται ως Bonus χωρίς περιορισμούς πονταρίσματος και θα είναι άμεσα αναλήψιμα από τον παίκτη.
 16. Τα έπαθλα πληρώνονται σε ευρώ (€).

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 5. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 6. Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.