€233.000 στη “Mega Fire Blaze Roulette Live”

Η “Mega Fire Blaze Roulette Live” επέστρεψε με μεγαλύτερα έπαθλα μετρητών από ποτέ και μοιράζει €233.000 ευρώ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ:

 • Ποντάρεις τουλάχιστον €1 κάθε μέρα, από τις 19:00 έως τη 01:00, στη “Mega Fire Blaze Roulette Live”.
 • Διεκδικείς μέρος από τα συνολικά €4.600 σε μετρητά, αν εμφανιστεί στην οθόνη σου ένας από τους έξι Bonus γύρους.
 • Συμμετέχεις καθημερινά στην προσφορά, έως τις 03/08, για περισσότερα έπαθλα.

Σύνδεση

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 • Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Playtech Software Limited που εδρεύει στο Λονδίνο, Mid City Place, αριθμός 71 οδός High Holborn, Τ.Κ. WC1V 6EA’ σε συνεργασία με την Vistabet Limited, που εδρεύει Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.
  1. Η προσφορά θα διεξαχθεί από 15.06.2022 έως 03.08.2022 ("προωθητική περίοδος").
  2. Η προσφορά θα ενεργοποιείται καθημερινά κατά την διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου από τις 19:00 έως την επόμενη μέρα στις 00:59 ώρα Ελλάδας (“Ώρες Προωθητικής Περιόδου”).
  3. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
  4. Ο παίκτης με την συμμετοχή του στην προσφορά, αποδέχεται τους παρόντες ειδικούς όρους συμμετοχής στην προσφορά, καθώς επίσης και τους γενικούς όρους συμμετοχής στις προσφορές μας .
  5. Κάθε παίκτης θα πρέπει:
   1. να είναι από 21 ετών και πάνω
   2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
   3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

  ("Έγκυρος Παίκτης").

  Μηχανισμός

  1. Κατά τη διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενεργοποιηθούν 6 (έξι) Bonus γύροι και ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα μέρος από το ποσό των €777 σε μετρητά ανά γύρο, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον €1 ανά γύρο στο παιχνίδι Mega Fire Blaze Roulette.
  2. Σε κάθε Bonus γύρο το συνολικό έπαθλο είναι €777, το συνολικό ημερήσιο ποσό είναι €4.662 σε μετρητά και το συνολικό ποσό στην διάρκεια της Προσφοράς είναι €233.100.
  3. Όλα τα έπαθλα θα διανεμηθούν ομοιόμορφα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
  4. Το Ταξίδι του Παίκτη:
   • Ο παίκτης θα μπορεί να συμμετέχει στην προσφορά κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου στο Live παιχνίδι «Mega Fire Blaze Roulette Live».
   • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι «Mega Fire Blaze Roulette Live».
   • Ο παίκτης θα πρέπει να έχει ποντάρει συνολικά από €1 και πάνω στο Live παιχνίδι «Mega Fire Blaze Roulette Live» προκειμένου να μπορέσει να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
   • Ο Bonus γύρος (με γεννήτρια τυχαίων αριθμών RNG) ενεργοποιείται τυχαία κατά τις ώρες της Προσφοράς και εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον χρήστη έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό ποσό βραβείου €777 σε μετρητά ανά γύρο μπόνους.
   • Στον Bonus γύρο μόνο μία από όλες τις θέσεις πονταρίσματος επιλέγεται από το σύστημα και φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
   • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει προσωπικό μήνυμα και ένα μερίδιο από το συνολικό έπαθλο των €777 του Bonus γύρου το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
  5. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
  6. Οι παίκτες που είναι επιλέξιμοι για το έπαθλο θα λάβουν ένα εξατομικευμένο μήνυμα μετά τον γύρο μπόνους. Όλα τα έπαθλα θα διανεμηθούν ομοιόμορφα μεταξύ των νικητών παικτών κάθε γύρου μπόνους.
  7. Οι νικητές θα λάβουν τα έπαθλα εντός 72 ωρών από τη νίκη.
  8. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε δολάρια (USD). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
  9. Οι νικητές θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν σχετικούς φόρους, εάν ισχύουν, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν νίκες/απώλειες ως αποτέλεσμα του βραβείου που κέρδισαν οι παίκτες.

  Γενικά:

  1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
  2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
  4. Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.