Το "Aviator" κάνει υψηλές πτήσεις διασκέδασης και μοιράζει έπαθλα συνολικής αξίας €2.500 σε 60 τυχερούς!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ:

 • Δηλώνεις συμμετοχή.
 • Κάθε φορά που ποντάρεις συνολικά €1 στο "Aviator" κερδίζεις 1 πόντο στο Leaderboard.
 • Η κορυφή χαρίζει €700! Oι κορυφαίοι 10 θα μοιραστούν συνολικά €2.000, ενώ 50 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση από €10 Bonus!
 • Η προσφορά ισχύει έως τις 24/01.

Σύνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Vistabet Limited που εδρεύει Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 20/01/2023 στις 12:00 έως την Τρίτη 24/01/2023 στις 23:59. (η "Προωθητική Περίοδος").
 2. Η προσφορά αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Με τη συμμετοχή σε αυτή την προσφορά, ο παίκτης αποδέχεται τους παρόντες Ειδικούς Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς, καθώς και τους .
 4. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. Ο παίκτης θα βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του στη VistaBet.gr κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
Μηχανισμός
 1. Για να διεκδικήσει ένας παίκτης την προσφορά, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέσα από την ενότητα προσφορών του λογαριασμού του στην εταιρεία.
 2. Κάθε παίκτης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα (όπως ορίζεται στη συνέχεια) κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου.
 3. Οι παίκτες θα πρέπει να προβούν σε πονταρίσματα πραγματικών χρημάτων στο παιχνίδι Aviator κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (το "Έγκυρο Ποντάρισμα").
 4. Τα πονταρίσματα που τοποθετούνται με χρήση Bonus δεν θα υπολογίζονται στην προσφορά.
 5. Ελάχιστο ποντάρισμα ορίζονται τα €0.10.
 6. Αν οι παίκτες ποντάρουν λιγότερο από το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν την προσφορά.
 7. Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα, ο παίκτης αυτός θα κερδίσει πόντους (οι "Προωθητικοί Πόντοι") και θα εισαχθεί σε κατάταξη βαθμολογικού πίνακα (το "Leaderboard") με στόχο να κερδίσει ένα από τα έπαθλα (το Έπαθλο) όπως ορίζονται στον παρακάτω πίνακα.
 8. Κατάταξη Έπαθλο
  1 € 700
  2 € 300
  3 € 200
  4 - 5 € 150
  6 - 10 € 100

  (Πίνακας Επάθλων)

 9. Οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους Προωθητικούς Πόντους και θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την λήξη της Προωθητικής Περιόδου θα θεωρούνται έγκυροι ώστε να κερδίσουν έπαθλο.
 10. Κάθε φορά που οι παίκτες θα ποντάρουν συνολικά €1 στο Aviator που συμμετέχουν στην προσφορά θα λαμβάνουν 1 πόντο.
 11. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στις δύο χιλιάδες Ευρώ (€2.000), ενώ θα δοθούν επίσης και 50 έπαθλα συνολικής αξίας πεντακοσίων Ευρώ (€500) με τη μορφή Bonus χρημάτων.
 12. Το Bonus χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο παιχνίδι Aviator.
 13. Οι παίκτες που θα λάβουν τα έπαθλα των Bonus χρημάτων, θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία ταξινόμηση μέσω του εργαλείου Microsoft Excel και κάθε παίκτης θα έχει έναν τυχαίο μοναδικό αριθμό, ξεκινώντας από το 1 μέχρι τον συνολικό αριθμό των Έγκυρων Παικτών που θα συμμετέχουν στην κλήρωση.
 14. Οι παίκτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το Leaderboard σε κάποια από τις πρώτες δέκα (10) θέσεις δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση των 50 επάθλων.
 15. Οι νικητές των χρηματικών επάθλων καθώς και των 50 επάθλων Bonus χρημάτων, θα ενημερωθούν με μήνυμα εντός του λογαριασμού τους.
 16. Μόνο τα Έγκυρα Πονταρίσματα που τοποθετούνται στο Aviator κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου θα λαμβάνουν Προωθητικούς Πόντους και θα υπολογίζονται στα πλαίσια του πίνακα κατάταξης.
 17. Στην περίπτωση που δύο ή περισσότεροι παίκτες έχουν τον ίδιο αριθμό πόντων, καταλαμβάνοντας την 1η θέση του Leaderboard, τότε ο παίκτης που θα βρίσκεται υψηλότερα στο Leaderboard θα είναι:
  α)Ο παίκτης του οποίου το συνολικό ποσό Έγκυρου Πονταρίσματος έχει επιτευχθεί με τον μικρότερο αριθμό Έγκυρων Πονταρισμάτων. Εάν παρουσιαστεί και σε αυτή την περίπτωση ισοβαθμία, τότε:
  β)Ο παίκτης με τις περισσότερες Νίκες από Έγκυρα πονταρίσματα, εντός της προωθητικής περιόδου. Εάν παρουσιαστεί και σε αυτή την περίπτωση ισοβαθμία, τότε:
  γ)Ο παίκτης με την μεγαλύτερη Νίκη από Έγκυρο ποντάρισμα.
 18. Κάθε παίκτης θα μπορεί να παρακολουθεί τον αριθμό Προωθητικών Πόντων που έχει συγκεντρώσει στον πίνακα κατάταξης ανατρέχοντας στην προσφορά μέσω της ενότητας προσφορών του λογαριασμού του.
 19. Ο παίκτης θα μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα (1) έπαθλο εντός της Προωθητικής Περιόδου.
 20. Τα έπαθλα θα απονέμονται εντός 24 ωρών μετά τη λήξη της προωθητικής περιόδου.
 21. Τα Μετρητά θα απονέμονται ως Bonus χωρίς περιορισμούς πονταρίσματος και θα είναι άμεσα αναλήψιμα από τον παίκτη.
 22. Είδος Bonus χρημάτων: Με περιορισμούς ανάληψης, δηλαδή τα ποσά Bonus θα είναι διαθέσιμα για παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να γίνει ανάληψή τους έως ότου ο παίκτης εκπληρώσει τις Απαιτήσεις (όπως αυτές ορίζονται στη συνέχεια).
 23. Το ποσό του Bonus στο Aviator θα πρέπει να πονταριστεί δέκα (10) φορές στο Aviator, προτού γίνει διαθέσιμο για ανάληψη.
 24. Οι Απαιτήσεις θα πρέπει να εκπληρωθούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία πίστωσης του Bonus στο λογαριασμό του παίκτη.
 25. Το ποσό του Bonus και τυχόν κέρδη που έχουν προκύψει από αυτό θα αποδεσμευθούν μόλις εκπληρωθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις.
 26. Αν ο απαιτούμενος τζίρος για την αποδέσμευση του Bonus δε συμπληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, το ποσό του Bonus και τυχόν κέρδη που έχουν προκύψει από αυτό, θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό του παίκτη.
 27. Τα χρηματικά έπαθλα πληρώνονται σε ευρώ (€).

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρεία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 5. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 6. Ισχύουν όλοι οι